2010-es közgyűlés

A zentai KKT 19. ülése

Szent István szoboravatás

BejelentkezésÉTEL-ITAL-SZÓRAKOZÁS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
TE KIT VÁLASZTANÁL? Nyomtatás E-mail
2014. április 01. kedd, 08:14

ELGONDOLKODTATÓ ÉS BIZONYITÓ EREJŰ!
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

kitvaasztanl

 

 

Azt kell megérteni, hogy az önállóság, a függetlenség gazdagodást is jelent, jobb életet, szabadságot, nyugalmat, biztonságot, minőséges oktatást, igazságot hoz.


Ez nem érhető el akkor, ha az országot külföldiek, nem magyarok irányitják egyenes, vagy közvetett módon, ahogyan ez manapság történik, hiszen az ő érdekük az elszegényités, a rabszolgamunka, a mi nyomorunk.

Mindenünket elveszitjük, ha azon hiszékeny emberek szavazati nyernek, akik elhiszik a baloldal hazugságait, nem látják, hogy a FIDESZ nem érdekelt a magyar nemzet javában, vagy nem értik meg, hogy most a JOBBIK-ra kell szavazni. Alkotmányozó Nemzetgyűlésre, a Történeti Alkotmány jogfolytonosságának visszaállitására van szükség.
Csak ez védi meg Magyraországot, a Te életedet is.

Csak ez hozhat javulást az életükben. Nem akarsz jót magadnak?

Persze, be lehet dőlni azok édeskés szövegeinek, akik egyet mondanak és mást tesznek, de akkor semmi jót nem várhatunk a jövőtől.

A szerbek uralma alatt lévő magyarok biztosan elvéreznek, és ezt a mai baloldali, FIDESZ-es hozzáállásnak lesz a következménye. Sem a baloldal, sem a FIDESZ nem támogatja az autonómiára, az önállóságra való törekvésünket.

Az autonómia hazatérést, nyugalmat, jólétet hozna a délvidéki magyaroknak.
Ez egyben azt is jelenti, hogy tehermentesitenénk Magyarországot, munkahelyek szabadulnának fel, az adófizetők pénzét se kellene a külhoniakra forditani.


A vajdasági szintéren a VMDP (Dr. Csorba Béla) pártja okozza a legnagyobb csalódást, mert egyrészt azzal ostorozta az MPSZ-t, hogy nem támogatjuk az autonómiatörekvést (ami, egyébként nem is igaz, hiszen az MPSZ kitart), másrészt pedig arra szólitja fel a szavazókat, hogy a FIDESZ-re szavazzanak, amikor a FIDESZ eleve nem támogatja az autonómiatörekvéseket.